Du kan nå booke time direkte via Helsenorge.no til følgende leger: 
Dr. Skas, Ørbeck-Nilssen, P.Vik, Collett, Thorsen og Holmboe.
Timer til Dr. Lied, Lyche Svindland, Skylstad, Wiencke, og turnuslegen, må fremdeles bestilles som tidligere ved at du sender inn et timeønske.

TIMEBESTILLINGSRUTINER og E-KONSULTASJONER til juniorlege, vikar og LIS-legen

Publisert 13.02.2020

Bruker du Dr. Lyche Svindland, Lied, Wiencke eller Skyldstad som din lege sender du resepforespørsel og E-kontakt til seniorlegen.

 

For eksempel kan du legge din forespørsel om time etc til Dr. Lyche Svindland til Dr. Holmboe, som vil videresende meldingen din til henne. 


Ved timebestilling kan du dessverre foreløpig ikke booke time direkte i timeboken til juniorlegene (Dr. Lyche Svindland, Lied, Wiencke og Skyldstad). Her må du i stedet sende en melding, gjerne med noen ønsker om tidspunkt og vi vil sette opp time til deg.

FÜRSTPASIENT

Publisert 13.02.2020

Her kan pasienten selv logge inn på www.furstpasient.no med BankID og få tilgang til prøvesvar.

INFODOC ÅPNER FOR ALDERSGRENSEN 12 - 16 ÅR

Publisert 11.12.2019

Aldersgruppen 12-16 år er nå inkludert på helsenorge.no.

Direktoratet for e-helse har åpnet opp for kommunikasjon med foreldre til barn i aldersgruppen 12-16 år på helsenorge.no.

Helsenorge.no gir tilgang på tjenester som hjelper pasientene å følge opp sin egen helse. Her kan man kommunisere direkte med fastlegen på nett via e-konsultasjoner, og man kan fornye resepter og bestille time.

Hittil har foreldre kunnet kommunisere med fastlegen på vegne av sine barn inntil disse fyller 12 år. Nå åpner Direktoratet for e-helse opp for at man også skal kunne kommunisere på vegne av barn i aldersgruppen 12-16 år. 

Resepter kan skjules for foreldre.

Barn og ungdom mellom 12 og 16 år kan be legen om å merke resepten slik at foreldre eller andre foresatte ikke får vite at resepten finnes. Dette kalles "vergeinnsynsreservasjon" og gjøres om ungdommen ønsker å skjule enkeltresepter fra sine foreldre. Dette er ikke det samme som låst resept.

Les mer her:

www.infodoc.no

 

         

NESBRU

LEGESENTER

Telefon: 66 98 41 40   Faks: 66 98 41 41